Rămâi conectat

Actualitate

Mesaje de Crăciun pentru copii. FELICITĂRI și URĂRI pentru cei mici | albaiuliainfo.ro

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Mesaje de Crăciun pentru copii. FELICITĂRI de Crăciun pentru copii. URĂRI de Crăciun pentru copii • Mesaje de CRĂCIUN prin SMS de la părinți pentru copii | albaiuliainfo.ro

Se apropie sărbătorile de iarnă, cea mai încântătoare perioadă din an, în special pentru cei mici, care așteaptă cu nerăbdare venirea lui Moș Crăciun. Mesajele de Crăciun sunt cel mai bun mod în care să le arătați celor din jur aprecierea și gândul bun.

Crăciunul ne amintește de copilărie, jucăriile amuzante de Crăciun și masa delicioasă de sărbători. Este firesc să le urăm în această zi importantă copiilor noștri felicitări scrise cu drag. În cazul copiilor mai mici sau adolescenților, sunt mai recomandate mesajele scurte, deoarece nu vor asculta un mesaj lung șai plictisitor. Ei sunt nerăbdători și activi și e dificil să le păstrezi atenția mult timp, ascultând felicitările de mai multe pagini.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun care pot fi transmis prin SMS de Crăciun

Așadar în lista de mai jos regăsiți mesaje de La Mulți Ani pentru copii în formă scurtă, fie că sunt din partea părinților, rudelor, profesorilor, educatorilor sau de la Moș Crăciun:

„Vă doresc, dragii noștri, să vină azi noaptea Moș Crăciun vesel, generos, cu o pungă mare. Și pentru că ați ajutat-o ​​pe mama și ați fost ascultători, lăsați-l să vă îndeplinească visurile voastre prețuite. De asemenea, vă doresc o casă plină de dulciuri, multe confetti și focuri de artificii, astfel încât să aveți parte de o sărbătoare distractivă.”

„Îmi doresc să fii mereu sănătos și fericit. Ai citit multe cărți bune, ți-ai stimat părinții. Acum meriți să ai parte de magie! Îți doresc, copile, tot ce este mai bun!”

„Astăzi toți au devenit un pic mai amabili, pentru că în luminile pâlpâitoare a sosit Crăciunul! Să-ți îndeplineacă bătrâna iarnă toate capriciile, să-ți șteargă toate lacrimile, pentru ca ochii să strălucească mai tare decât stelele! Zâmbește, crede în magie și în basme!”

„În decorul de iarnă, se apropie Crăciunul. Lasă-l, iubitul nostru copil, să-ți aducă magie și împlinirea minunilor, ochii să-ți strălucească de la descoperiri uimitoare, zâmbetul tău fericit să ne lumineze întotdeauna casa, cadourile dorite să te aștepte sub brad, iar viața să-ți dea surprize minunate.”

„De Crăciun să vină bucuria! Iar sub bradul îmbrăcat în jucării, să-ți găsești toți prietenii, toate cadourile, toată fericirea. Să zâmbești mai mult și să fii fericit.”

„Ca un covor alb și fabulos, zăpada s-a așezat pe pământ și a liniștit miile de drumuri agitate. Moș Crăciun își face apariția pe sania sa colorată și aduce cadouri tuturor! Lasă bradul de Crăciun să strălucească de o frumusețe minunată, iar visele copiilor să devină realitate în curând. Lasă de sărbătoarea de iarnă festivă voi, dragi copii, să primiți numai bucurie!”

„Lasă acest Crăciun să se transforme într-un basm magic strălucitor pentru tine! Lasă-ți toate visele să devină realitate cu o viteză uimitoare, oferindu-ți o bucurie de nedescris. Lasă-ți copilăria să fie fericită, plină de evenimente distractive. Aș dori ca părinții tăi să fie mândri de tine.”

„Anul a trecut ca o cometă și din nou e Crăciunul, care a adus multă bucurie. Iată că și Moș Crăciun vine la noi! Lasă ceea la ce ai visat atât de mult în această noapte să se realizeze. Doar nu degeaba ai așteptat cu adevărat Crăciunul și sărbătorile de iarnă!”

„E frig afară, dar nouă nu ne pasă! La mulți ani pentru voi, copii! Vă doresc distracție, sărbătoarea de Crăciun să fie foarte luminoasă. Dansați lângă pomul de Crăciun, bucurați-vă și râdeți. În curând și Moș Crăciun vă va vizita pe sanie, pentru a vă aduce cadourile.”

„Copiii noștri iubiți, în noaptea de Crăciun ne dorim ca fabulosul Moș Crăciun să fie bun cu voi și să vă aducă multe cadouri, pentru că le meritați. Suntem pe bună dreptate mândri de voi. Fie ca anul acesta să vă recompenseze cu sănătate puternică și talente uimitoare, să vă răsfețe cu noroc constant și surprize amuzante. Îndepliniți-vă toate dorințele cele mai interioare și să aveți parte de o fericire deosebită!”

„Pomul de Crăciun e atât de strălucitor! Așa să fie și ochii tăi! Fie ca magica sărbătoare să te ducă într-o poveste minunată de iarnă. Verifică lista dorințelor, fiindcă astăzi, cu siguranță, se vor împlini! Nu te îmbolnăvi și studiază bine. Să fii puternic, respectuos și curajos!”


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Minoră de 15 ani din Alba Iulia căutată de polițiști și familie, după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 2 mai 2024, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie de 54 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.00, nepoata sa TOMA ELENA CĂTĂLINA, în vârstă de 15 de ani, a plecat de acasă, fără a spune unde se duce și nu a mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente:

• 1,60 cm înălțime;
• 56 kg;
• păr șaten;
• ochi căprui;
• față ovală;

Purta geacă neagră cu mâneci albe, pantofi sport de culoare albă și un ghiozdan cu Mickey Mouse.

Polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării ei, iar aceasta a fost dată în urmărire.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea minorei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

O femeie și doi minori din Ighiu au ajuns la spital, după un accident rutier provocat de o șoferiță din Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 1 mai 2024, în jurul orei 20.45, o femeie de 43 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Ighiu.

În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism, o femeie de 26 de ani și un minor de 5 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 24 de ani din Alba Iulia cercetat de polițiști, după ce a condus băut și a provocat un accident rutier în cartierul Oarda

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Joi, 2 mai 2024, în jurul orei 01.40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pe strada Garoafelor din cartierul Oarda al Municipiului Alba Iulia de unde a fost semnalată producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe care l-a proiectat într-un alt autoturism parcat.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia