Rămâi conectat

Actualitate

Sală nouă de desfășurare a probei teoretice, în vederea obținerii permisului de conducere, inaugurată în incinta complexului „Mercur City” din Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 10.00, a avut loc inaugurarea noii săli de desfășurare a probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere.

Noua locație se află în incinta Mercur City Center – etajul II (fostul Magazin Unirea), din municipiul Alba Iulia, strada Tudor Vladimirescu, nr. 1.

Sala asigură condiții decente de examinare, comparativ cu vechea locație. Beneficiază de un număr de 14 stații de lucru. Fiecare candidat care susține proba teoretică, pe lângă monitorizarea video care există, va fi supravegheat de câte o cameră video încorporată în fiecare monitor și care realizează 300 de fotografii, câte una la fiecare 2-3 secunde, pe perioada susținerii examenului. Acest lucru urmărește înlăturarea oricărei tentative de fraudă.

Sistemul de supraveghere video este unul extrem de performant, reglat în funcție de programul de examene. Acesta pornește în momentul în care începe proba, dar și de fiecare dată când detectează mișcare, în afara orelor în care se susțin exemenele. Informația este stocată pe un hard de 6 tera, pentru a fi în concordanță cu prevederile ordinului ministrului afacerilor interne 97/2017, prin care se reglementează activitatea de supravegere audio și video a examenelor teoretice și practice. Informațiile sunt păstrate pe hard timp de 6 luni.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

O femeie și doi minori din Ighiu au ajuns la spital, după un accident rutier provocat de o șoferiță din Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 1 mai 2024, în jurul orei 20.45, o femeie de 43 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Ighiu.

În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism, o femeie de 26 de ani și un minor de 5 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 24 de ani din Alba Iulia cercetat de polițiști, după ce a condus băut și a provocat un accident rutier în cartierul Oarda

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Joi, 2 mai 2024, în jurul orei 01.40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pe strada Garoafelor din cartierul Oarda al Municipiului Alba Iulia de unde a fost semnalată producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe care l-a proiectat într-un alt autoturism parcat.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 45 de ani din Alba Iulia cercetat de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, având permisul suspendat

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Marți, 30 aprilie 2024, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN 1, în afara Municipiului Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia