Rămâi conectat

Sport

Atletele de la CS Unirea Alba Iulia au câștigat Campionatul Național de Marș, de la Timișoara

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

CS Unirea Alba Iulia s-a clasat pe locul I la proba pe echipe – feminin senioare – a Campionatului Național de Marș, desfășurat duminică, 13 februarie 2022, la Timișoara, în jurul Stadionului „Dan Păltinișanu”.

Acest rezultat extraordinar la proba de 20 de kilometri marș a fost posibil după ce atletele noastre, antrenate de către Gabriel Avram, au obținut rezultate excelente, după cum urmează:

Ana Rodean – locul 1, cu timpii 1:40:05;

Mihaela Acatrinei – locul 2, cu timpii 1:42:28;

Georgiana Jid – locul 5, cu timpii 1:55:22.

Datorită vârstei, Georgiana Jid a putut concura, la aceeași probă, și la categoria tineret, unde s-a clasat pe locul 2 (obținând aici o medalie de argint la individual) cu timpii menționați mai sus.

În total, cele 9 atlete ale CS Unirea Alba Iulia (o parte cu dublă legitimare: CSU Reșița sau LPS Alba Iulia) au obținut 6 medalii, dintre care 2 de aur (una la proba pe echipe), 2 de argint și 2 de bronz.

CS Unirea Alba Iulia a obținut rezultate foarte bune și la celelalte categorii de vârstă.

• Junioare 1 – proba de 10 kilometri marș:

Elisabeta Sunzuiană – locul 3, cu timpii 54:09 (pregătită de Mihaela Vals);

Ema Tăușan – locul 9, cu timpii 59:25 (pregătită de Gabriel Avram);

Cristina Ciucă – locul 10, cu timpii 1:00:35 (pregătită de Mihaela Vals);

Alexia Hategan – locul 11, cu timpii 1:00:47 (pregătită de Ana Rodean).

• Junioare 2 – proba de 5 kilometri marș:

Cristea Alexandra – locul 3, cu timpii 25:45 (pregătită de Gabriel Avram).

• Junioare 3 – proba de 3 kilometri marș:

Lupu Larisa – locul 9, cu timpii 17:46 (pregătită de Mariana Bucerzan).

CS Unirea Alba Iulia transmite tuturor sportivelor și antrenorilor felicitări!
 

CS Unirea Alba Iulia


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Înfrângere pentru „studenții albaiulieni”, în ultima runda din play-off: ACS Mediaș – CSU Alba Iulia 3-1 (2-0)

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

CSU Alba Iulia a pierdut duelul pentru treapta a treia a podiumului 1-3 (0-2) cu ACS Mediaș, în ultima rundă a play-off-ului. Universitarii aveau nevoie de o remiză pentru a încheia al doilea sezon din eșalonul terț pe podium, dar au făcut schimb de locuri cu oponenții.

Golurile gazdelor au fost marcate de Avram (16, penalty) și Pajco (31), în mitanul inaugural. În actul secund, debutantul Orlandea (ACS Mediaș) a șutat în transversală (63), iar Kilyen a fost eliminat în minutul 77 pentru cumul de avertismente (al doilea „roșu” în ultimele 4 etape, abia revenit după suspendare!). Ecartul a fost redus de Trifu (86), vizitatorii punctând în inferioritate numerică, dar Noian (87) a parafat rezultatul final (a mai fost o bară Magyari, 90).

Au evoluat formațiile:

ACS Mediaș: Blaga – Maxim, Cr. Avram/ cpt, A. Vlad, S. Șerban, Hanzu, P. Stan, Noian, Pajco, C. Tineiu, Magyari; rezerve Ciupercean, Cr. Vodă, Frîncu, Rotar, Al. Luca, Berkeczi, Orlandea, An. Bârsan, Gurei. Antrenor Mihai Ianc.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Alb-negrii”, la prima înfângere din play-out: Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0)

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut, astăzi, primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului.

Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund.

În „orașul viorilor”, vizitatorii au deschis scorul din penalty, prin Giurgiu (63), iar peste câteva zeci de secunde reghinenii au egalat prin Ghiță. Până la final a fost dubla rezervei M. Pop (79, penalty, și 90+4)

Echipa lui Alexandru Pelici a cunoscut gustul înfrângerii după o serie de 12 partide imbatabile (10 victorii și două remize), gruparea din Cetatea Marii Uniri suferind precedentul eșec în urmă cu aproape 6 luni (25 noiembrie, 0-1, pe „Cetate” cu Gloria Bistrița).

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan (CS Unirea Alba Iulia), din nou campioni naționali

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut titlul de campioni naționali la Campionatul Național Individual U 23, desfășurat în 10-11 mai 2024 la Izvorani.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme, acesta fiind un sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești).

Laura Bogdan, elevă a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia (director Daniela Mateica), a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme și ea fiind sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Cluj-Napoca).

Rezultatele obținute de Sibișan Alexandru și Laura Bogdan demonstrează că munca asiduă, pasiunea pentru sport și dedicarea totală pot duce la realizarea visurilor și la obținerea succesului în competițiile de top.

Acest succes reprezintă o confirmare a valorii și potențialului acestui club sportiv, care continuă să crească și să formeze campioni în diferite discipline sportive. Cei doi sportivi își continuă parcursul foarte bun din acest an. Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Ambii sportivi au mai obținut rezultate foarte bune în acest an. Alexandru Sibișan a obținut medalii de aur la Campionatul Național de Judo Seniori și la Campionatul Național U21. Laura Bogdan a obținut medalii de aur la Campionatul Național U21 și la Campionatul Național U23, respectiv medalie de argint la Campionatul Național de Seniori.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia