Revenire de senzație pentru „alb-negrii” în prelungiri: Gloria Lunca Teuz Cermei – Unirea Alba Iulia 2-2 (1-0)

Îndosariat în: Sport |

Astăzi, la Cermei, Unirea Alba Iulia a reușit să smulgă un punct în prelungiri, după o revenire de senzație, scor 2-2 (1-0), golul egalizator fiind marcat de căpitanul Selagea în minutul 90+4.Conduși cu 2-0, reușite Nistor (17, penalty) și Capătă (47), „alb-negrii” au remontat spectaculos și au înscris prin An. David (68, din postura de rezervă) și Selagea (90+4), pentru o remiză care a încurcat planurile arădenilor, ce au ratat a șaptea victorie consecutivă.

Introdus inspirat în minutul 59, atacantul Andrei David a fost eroul oaspeților, fiind implicat în ambele reușite ale uniriștilor.

• Adrian Bicheși: „Un egal pe care l-a meritat”

Un egal care l-am meritat, mai ales că am întâlnit o formație puternică, ambițioasă, cu jucători experimentați. În multe momente au fost superiori oponenților, mai ales pe construcție. Din păcate suferim în continuare la finalizare, iar adversarul marchează la prima ocazie. Andrei David a intrat foarte bine în joc, are mari marite la acest rezultat, putea să încline balanța în favoarea noastră, după ce a marcat a mai ratat alte două ocazii”, a declarat Adrian Bicheși. Unirea Alba Iulia a început într-un sistem tactic 4-5-1, fără R. Ivan – lăsat la echipa de juniori, iar la pauză s-a trecut într-un 4-3-3, jocul fiind unul pe contre, cu ocazii mai mari în contul grupării albaiuliene.

Echipe:

Cermei: Gârlea – Polgar, Varga, Nistor, Sabău – Tănase, Vezan – Mager, Vlad, Deta – Capătă.

Unirea: Sporea – F. Morar (8, Cl.  Oara), Potopea, I. Grozav, Vitinha – Al. Giurgiu – Davidaș, Tat (73, Goguța), Selagea, P. Păcurar – S. Mureșan (59, An. David). Pe bancă: Căt. Suciu – Scrob, C. Păcurar. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă.

Arbitri: N. Kemenes (Baia Mare), T. Kopriva, Z. Kopriva (Satu Mare) Observatori V. Balaj (Drobeta Tr. Severin), I. Poclid (Timișoara).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.